De kosten van een crematie zijn over het algemeen lager dan de kosten van een begrafenis. Dit heeft te maken met het aantal vaste kosten welke bij crematie bekend zijn. Ter inspiratie hebben we dan ook voor u een drietal pakketten gemaakt welke u duidelijk en transparant kunt gebruiken of als leidraad kunt nemen om de crematie te laten regelen.

De kosten van een begrafenis zijn over het algemeen hoger dan de kosten van een crematie. Dit komt doordat er bij een begrafenis een grotere verscheidenheid is in kosten van het graf. De meeste mensen wensen ook een steen op het graf en de kosten van een grafsteen beginnen al bij zo'n Eur. 1.200,00.

Kosten uitvaart voor u op een rij:

Uitvaartverzekering ? 

Wij regelen alles voor  met de verzekering als er een verzekering is, wij hebben een database voor alle oude polissen en de nieuwe polissen worden direct verrekend met onze kosten.
U hebt hier geen omkijken naar.

Crematie pakketten

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Begrafenis kosten

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Overige kosten

Wat kosten rouwkaarten of wat kost een grafsteen ? Op alle vragen is een antwoord maar het is voor ons niet te doen alle vragen op deze website te beantwoorden vandaar hieronder de meest gestelde vragen. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen. 

Meest gestelde vragen:

Kan ik een graf kopen of huren?

Created with Sketch.

U kunt een graf huren voor een periode van 10 of 25 jaar. Na deze 25 jaar kunt u het verlengen met telkens 5 of 10 jaar. Eeuwigdurende graven worden niet meer uitgegeven.

Wie heeft zeggenschap over de as?

Created with Sketch.

Alleen de aanvrager van de dienst mag beslissen wat er met de as gaat gebeuren tenzij er aan een derde een  machtiging wordt uitgegeven.

Wat kosten rouwkaarten?

Created with Sketch.

Dat hangt een beetje af van wat uw wensen zijn, immers een full colour kaart is net iets duurder dan een eenvoudige dubbelgeslagen brief. Gemiddeld kosten rouwkaarten bij 50 stuks ronde de Eur. 250,00 maar dit is wel met een postzegel inbegrepen.

Wat kost een grafsteen?

Created with Sketch.

Ook dit hangt een beetje af van wat uw wensen zijn, onze uitvaartverzorger heeft in het nagesprek een brochure bij zich en zal dit dan met u bespreken. Meestal kost een steen rond de Eur. 2.000,-- maar er zijn ook eenvoudigere en dus vaak goedkopere maar ook veel duurder kan natuurlijk.
de kosten van een grafsteen beginnen al bij zo'n Eur. 1.200,--